FETT SKILLAT PROGRAM

Första sändningen av en ny tvåveckorsperiod med Ring P1. Yngsta sonen K, 12 år, följde med och satt i kontrollrummet under sändningen.

Förra gången han var med, det var för något år sedan, satt han på samma sätt i kontrollrummets hörn. Den gången förklarade han att P1 ”Suger”, är töntigt och i stort sett överflödigt. Han sa att vi hellre borde sända P3 eller åtminstone Radio Rix.

Idag fann han tvärt mot förra gången programmet ”Fett Skillat” och låg på golvet och tjöt av lycka när en inringande man, appropå Pridefestivalen, förklarade att en lärare sagt till honom ” Om alla grisar vore homosexuella skulle vi inte få någon Julskinka”

Man kan undra vilken lärare det var och framför allt; vilken skola?

Det är därför jag älskar Ring P1: Man får myror i huvudet hela tiden.

Sedan for vi ned på ”Stan”, alltså downtown Sundsvall och plockade upp en varsin av ost, Salsa, Bönor, Koriander och Räkor dignande Burrito hos Alberto på Trädgårdsgatan.

Alberto försäkrade att han skulle stoppa med en burk Pico del Gayo, eftersom han vet att jag är förtjust i den där blandningen av Lök, Tomater, Gurka, Majs och Koriander, ständigt denna Koriander, varpå han undrade om K var mitt barnbarn?

Jag frågade om han ville ha stryk men han bara skrattade och sa att han fick tillräckligt med stryk av sin Fru.

Sedan skyndade vi ut ur Stenstaden, äntrade Landsvägsbussen och återvände i duggregnet längs E4 Hem till byn.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.