MUSIKALKVÄLL MED "FAMILJEN ADAMAS" I GÖTEBORG

 Det är inte någon ände på kulturupplevelserna i Göteborg och när vi  i kvällningen kommer ut från hotellet hamnar vi i en flod av uppklädda Göteborgare. Luften fylls med dofter från ädla parfymer och dyra rakvatten när vi ansluter till den flod av förväntansfulla människor på väg till Lorensbergsteatern och aftonens föreställning av Musikalen ”Familjen Adams”. Clas Malmberg har försett oss med två bra platser och så brakar det loss.

I väntan på Familjen Adams

Ett 12-henband drar igång och Clas är otrolig, Pratar, drar roligt usla vitsar, ja det känns som en riktigt kompetent lokalrevy från Sveriges Framstjärt d.v.s. Göteborg, och hela publiken, inklusive Jullan och jag, överlämnar oss till den lyckliga stämningen. Lasse Kronér och de andra skådisarna är också bra. Det hela är väldigt  kul.

Familjen Adams

Jag har inte upplevt så givande Musikteater sedan ”Den sjungande detektiven” gick på TV och det var mycket länge sedan.

När vi glada i hågen återvänder till Hotellet är det bankett för de inblandade i den Syntolkade Filmfestivalen ”Blick” och så är det dags att smörja kråset igen. Pratar med personer från föreningen ”Unga synskadade” och känner en viss press på att jag måste vara den offentliga Blindperson som det både är ett arbete och ett ansvar att vara. Men jag ska inte gnälla, det var trevligt och än en gång somnar jag mätt och nöjd  i min sköna hotellsäng.

Det är ett fasligt schå att hinna med alla kulturupplevelser som Göteborg bjuder på mitt i mörka November.

Och så gnisslet av spårvagnar.

2 tankar om ”MUSIKALKVÄLL MED "FAMILJEN ADAMAS" I GÖTEBORG”

  1. Ett stort tack till dig Täppas och även till Jullan som tog er tid att komma till västkusten och vår filmfestival. Det blev många intressanta och givande möten under helgen, liksom en mängd olika filmer som alla syntolkades, live eller inspelat.
    Jag vet att 2014 kommer bli än mer tillgängligt för alla som har önskemål om syntolkad film och andra evenemang.
    Hoppas vi snart får tillfälle att under lugnare former sätta oss ned och prata om syntolkning.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.