SNABBA CASH

I ett vakuum, lika väldigt mycket ingenting, som en tom sommarhimmel, föds de storartade idéerna:

Man samlar vanliga bondkattungar och uppgraderar dem till en väldigt exklusiv kattsort. ”Chatsoise Pompus de Luxe”  heter den nya rastilllhörigheten och varje katt förses med en gedigen stamtavla. Denna är tryckt på finfint linnepapper och visar klart och tydligt att katten härstammar, i rakt nedstigande led, från Tsarfamiljens älskade kissemiss. Dokumentet är snirkligt undertecknat av en professor si och så, övergucku för det heliga förbund som beskyddar just denna enastående kattras.

Man får räkna med en del kostnader för veterinär, transporter och äkthetspapper men det är ingen större sak då dessa kattungar utan vidare säljs för 18.000:- per styck. Man låter förstå att överklassfamiljer i USA gladeligen betalar 25.000:- för dessa katter och att man nere i Europa utan vidare hostar upp 2.500:- Euro.

Tillgången på bondkattungar är närmast obegränsad och ingen kommer till skada. Kattorna kommer, i sina nya hem, att behandlas som Kejsare och Kejsarinnor.

Det hela är en win-win-situation men när jag  rådgör med min bankkontakt säger hon att jag bör fortsätta med Radio och föreläsningar istället.

En tanke om ”SNABBA CASH”

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.