MINNS I NOVEMBER

Sommaren når sin höjdpunkt, luften är len som sammet och i var dikesren uppstår en Loppis, ett Kafé  eller ett Galleri. Långt borta är tjälen, snöplogkanterna och dagarna som knappt blir till.

Vernissage hos Birgitta och Staffan

Vernissage

Alla rykten om att Norrland är nedlagt kommer så här års på skam och härom kvällen var det Vernissage i Per Jens Gammelhus, alltså hos Birgitta och Staffan Larsson, Downtown Jättendal. Birgitta, Kerstin, Petra och Carina m.fl. ställde ut, besökarna bjöds på Bubbel, folk träffades, gafflade och det stod bilar långt ut på täckterna.

Jesper, Savvo och Greven

På trappen till vår egen Gammelbyggning sitter Jesper, Savvo och Greven. Den senare pustar ut efter att ha klippt gräs, överlämnat maskinen till Fabbe och nu väntar alla på att sticka ned till sjön och bada.

Över himlavalvet slänger sig Svalorna med förtjusta skrin och på marken gör Rufus processen kort med ännu en Mus.

2 tankar om ”MINNS I NOVEMBER”

  1. Härlig tillvaro för er! Ja vi har det skönt vi också, vi badar i havet, som nu är riktigt varmt, flera gånger om dagen. Mellan varven söker vi oss till skuggan och bara finns till. Fast snart åker jag med Y-bussen ner till Stockholm. Micke (sonen) och jag ska vara på Pride och ha trevligt. Det är mycket som vi är intresserade av att delta i, bla invigningen och schlagerkvällen och Gayparaden. Fortsätt o ha det bra för det ska vi (hoppas jag). Hälsningar från Ulla

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.