OREFLEKTERAD TORSK

Det är så fuktigt under promenaden runt byn att jag skulle haft större användning av gälar än av lungor. Dessutom är jag en riktig torsk som inte fattar att det är så mörkt att jag behöver reflexväst och jag vill  be alla trafikanter som jag skrämt vettet ur idag om ursäkt.

Gick där och funderade på Erik Helmerson och vad han skrev på DN:s ledarsida idag: Den Socialdemokratiska valförlusten beror på att de inte begrep allvaret bakom den utbredda invandrarskepticismen. Snarare är det väl så, mr Smart, att det som är utbrett är glappet mellan ”vanligt folk”, vad det nu är, och den elit som har tolkningsföreträde.

Res ut i Sverige och försök förstå hur människorna har det, gå på byvägar, men kom ihåg: Bär Reflexväst.

4 tankar om ”OREFLEKTERAD TORSK”

  1. Man tackar, sa åklagarn (i Palmerättegången när Christer P berättade om hur han bjöd polarna på en halv Böj) – där fick du in en hel skur av snabba jabbar. / Janne i Myskje

  2. Hej Täppas! Var längesedan jag kikade in men ville bara säga hej:-) och så läser jag förstås flera inlägg och det blir det några ord till:-), skönt med någon som tänker:-). Moderaternas tillbakagång var väl också det där hjärtetalet av Fredrik, då hoppade genast många M till och över till någon som fick de där 13%. Tror du att han var medveten om vad han sa? Ville säga så här för nu står jag inte ut längre och jag vill bara vara ”jag”, Fredrik, eller tänkte han inte alls…tror att han egentligen är folkpartist och nu har det riktigt bra:-).
    Och elände är fördelat över hela vår jord, så bra att vi får upptäcka en del av det här hemma, men tragiskt att folk ropar som de där med 13%, vi vill inte se, ge, ge till alla organisationer som finns och de får åka ”på plats” så vi slipper se dem för då finns de inte.
    Tack och hej och ha det så fint! Och önskar trevlig vacker första advent också när jag ändå håller på!

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.