EN MAN OCH HANS KATT, LESBISK KÄRLEK OCH FANTA

  Rufus  uppträder som om han satt i dödscellen på San Quentibn, resignerat i sin kattväska, men lugn i stormen: Vi ska bara till Jättendal, andas lantluft och  sträcka på benen.

  H följde oss till tåget och medan det rullar kan man kontemplera och låta tankarna vandra som sengångare upp och nedför livets träd.

  Igår, efter en timme i roddmaskinen, gjorde PT-Simon mig sällskap. Ända fram till porten och in i lägenheten. Greven satt och vrålade i sin pilotfåtölj framför ”Call of duty” eller något annat spel medan Simon och jag långsamt och njutningsfullt delade på en halva Fanta.

  Han visade mig några ytterligare finesser med Spotify och det fanns t.ex. en kategori som heter ”Prat” Han duttade på skärmen och plötsligt började en ung kvinnlig skånsk röst läsa en väldigt explicit  kärleksnovell.

  Medan Greven satt och skrek och ond bråd död i sitt rum häpnade Simon och jag, sjönk  förstummade in i berättelsen.

  Det var inte någon hetronormatift förtryckande historia utan ren lesbisk kärlek. De stönade, flämtade och ylade. Det var knulla hit och fitta dit. Svettigt, utförligt och ett väldigt hålligång.

  Greven märkte ingenting. Han satt i sitt rum och grillade fiender med en eldkastare medan vi i köket deltog i ett kärleksmöte.

En tanke om ”EN MAN OCH HANS KATT, LESBISK KÄRLEK OCH FANTA”

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.