ÖVERKLASSENS SEXVANOR

  Vinden känner på takplåtarna, H har rest iväg, Jullan sover, Rufus tuggar sönder mina iphonelurar och  jag vaknar ur en konstig dröm. Det var något med The Hives vilka reducerats till två disckjockeys som  osynliga körde sina samplade riff till en väldigt tam  ljusshow. Fast alla drömmar är konstiga, annars vore de inga drömmar.

  Stanley i Delsbo ringer och jag undrar, apropå vår slätstrukna tid, om han hörde ”Tankar för dagen” i P1 Annandag Påsk. Det hade han inte  så jag berättar att det där var en kvinnlig präst som talade om livsval, kanske inspirerad av den nu så populära ”Livskompassen”.

  Hon berättade att hon först inte visste vem hon var/vad hon ville men sedan kom hon  på att det inte var så noga och att det inte fanns något som skrämde henne mer än övertygade perfektionister.

  Trots det var hon bergfast övertygad om att KAPRIS  inte ska ingå i mat. Det mesta var ok men när det kom till Kapris var det nono. Ingen Kapris för henne och så var det inget mer med det.

  Även om jag själv är förtjust i t.ex. köttfärsbiffar med Kapris var det befriande att höra någon ensidigt ta ställning mot Kapris.

”Borde inte du göra”Tankar för dagen”, du har ju så många  idéer?” undrar Stanley.
”Nja” säger jag ”Jag är nog inte tillräckligt trevlig”.
”Som mark Levengood?”
”Just det

Vidare berättar jag att Jonas Gardell twittrat efter fotbollsmatchen Sverige-Iran, något om att det är hemskt att man måste vänta så länge innan killarna tar av sig tröjorna.

”Om jag twittrade att jag ville in i damernas omklädningsrum efter en landskamp i Damfotboll skulle jag hamna i Kumlabunkern” gnäller jag.
”Eller att Mark Levengood kan stoppa upp sin finska mormor därbak” fnissar min vän i Delsbo.

  Därefter säger han att han just läst färdigt ”Stoner” av John Williams och att det verkligen var en storartad bok. Därefter utbyter vi flera boktips, säger inte ett ord om vädret men att han inte kan komma på onsdag för då är det dags för Tandhygienisten.

  Nu till rubriken på detta inlägg. Det var en författare som sa till mig att böcker som har Överklassen eller Sex i sina titlar säljer  de mer och om båda orden ingår i samma titel talar vi om en kioskvältare.

En tanke om ”ÖVERKLASSENS SEXVANOR”

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.