GNARP, IDAG: ÖPPEN SCEN!

  Sitter på bron, dricker kaffe, luften är Augustität och varm. Solen hänger väldig över landskapet och vart ska en dag som denna ta vägen?

En sak är klar: Det blir ”Öppen Scen” i Gnarp med fika med hembakt  och lotterier. Arlindo och några till har byggt en scen alldeles invid ICA-hallen, det finns inga kravallstaket, allt är gratis, utom fikat och lotterna förstås, och några artister är redan vidtalade.

”Local Heroes”, en ensemble som spelar Västafrikansk trummusik och ”Carrrie Hall”, Gnarps egen Countrydrottning är några av artisterna.

Jill Jonsson kommer inte men arrangörerna, ”Kulturstjärnan”gör en s.k. ”Jill Jonsson”och låter Tiggaren i Gnarp , han som sitter utanför ICA och ber förbipasserande om en slant,  framföra några sånger.

Denne har påtalat en rad anledningar till att han kanske tyvärr är förhindrar att uppträda, t.ex. tandvärk och andra symtom, men jag har under mina dagar släpat iväg så många skoltrötta barn till skolan, en blandning av motiverande samtal och hot, så det ska nog gå bra.

Ser fram mot en fin dag i Gnarp och arrangemanget håller på mellan 13.00 och 16.00

Mitka, Tiggaren i Gnarp, giggar på Öppen Scen
Mitka, Tiggaren i Gnarp, giggar på Öppen Scen
Öppen scen
Öppen scen

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.