BRYTER UPP FRÅN DUBROVNIK

Breaking up is hard to do. En kyrkklocka plingar några darriga slag.

Packningen är packad, min resväska, en allt mer sliten kasse från Kemtvätten, håller ihop och snart kommer Boza för att hämta upp oss för vidaretransport till Flygplatsen.

Vi, Maria och jag, sitter på sängen och funderar på vad vi varit med om. Dubrovnik, så urgammalt och konstgjort på samma gång. Men vilken glass och vilket makalöst kaffe.

Horder av Japaner med Selfiepinnar, udda Fantacyturister och katter som obekymrade strosar fram över alla dessa trappor, gränder och prång.

Pether ringer och berättar att det är skarpt läge för ”Fogelbergs Ljudbokspodd”. Nu ligger den ute klar att laddas ned och Annandag Påsk sänds den 14.30 i P1.

4 tankar om ”BRYTER UPP FRÅN DUBROVNIK”

    1. Hej Christer!
      Om du hade knallat i lika många trappor hade du också sett trött ut. Din cykel får du lämna hemma, men ta på dig rejäla skor, om du har vägarna förbi Dubrovnik. Egentligen förstår jag att du bara är avundsjuk.
      Glad Påsk önskar
      Täppas

    1. Hej Krister!
      Maria är varken Fästmö, eller som det felaktigt stod i Hälsingetidningarna i fredags, min Fru. Hon är, om man kan säga det vid 66 års ålder, min Flickvän.
      Hej från
      Täppas

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.