FUNDERAR PÅ KISTA

Det är en skön känsla när planet lämnar marken, lättar och lyfter. Teoretiskt skulle det kunna inträffa något mankemang, och POFF! Och hela skiten exploderar. Det där händer så sällan att det inte är mödan värt att oroa sig.

Ändå kan jag inte låta bli att tänka på DÖDEN. Kanske för att så många tagit in årorna den här vintern eller för att jag inte kommer att hinna hem till Sven O Svenssons begravning i Jättendals kyrka. Alla begravningar har jag, tror att det är mycket vanligt, börjat tänka på min egen hädanfärd.

När planet kommit upp på flera tusen meters höjd får jag en lysande kistidé. Kökssoffan!

Det kan bli problem med längden och jag måste Googla på Rigor Mortis när jag kommer ned på marken och får kontakt med nätet igen. Det kommer säkert att gå bra och just en sådan här gång är det läge att tänka positivt.

Skriv gärna en kommentar!

Persongalleri
Täppas: Han som skriver Bloggen.
Maria: Maria, min Älskling, arbetar på bank, är grym på att plocka hallon, koka sylt, bra träningskompis och som pricken över i, en obegripligt kompetent syntolk.
Martin: heter Nilsson i efternamn, pluggar till lärare och är min ledsagare i Stockholm.
Greven: 20-årig son som har bytt sina hyss mot flitiga extrajobb.
Jullan: 25-årig dotter och webdesigner. Bor i London.
Fillen: Felix 29-årig son, blandar studier med hårt kroppsarbete.
Nilas: Nilas 34-årig son som tillsammans med Maggen är föräldrar till Theodor och Thilda. Nilas är en grym mekaniker som bor i Hälsingland.
TM: TullaMaja 38, mamma till Hjördis. TM är radiojournalist i Sundsvall. Sänder var morgon, pigg som en lärka, SR Västernorrlands Morgonshow.
Hans: Flink Webbredaktör för Hemsida och Blogg.
Sussie: Susanne. Kvinnlig bästis sedan tidernas begynnelse. Journalist. Sänder Stil i P1 fredagar 10:03.
Stanley: Stanley som är konstnär, bor i Delsbo och är gammal Hippiepolare.
Urban: Min gubbkompis, jobbar som psykiatriker och som jag brukar promenera med.
Hans-Åke: Hans-Åke Bergman, bor i Djursta, Jättendal, hjälper mig med både det ena och det andra och driver Djursta redovisningstjänst.
No images found!
Try some other hashtag or username
Följ mig på Twitter