CITAT

Idag återfanns ett citat från måndagens Ring P1-sändning, det där med homosexuella grisar etc., i DN strax under Hanna Hellquist knullkrönikapå Namn & Nytt. Men källan, vårat program, till det redan efter tre dagar klassiska grisutalandet nämdes inte men min kompis Urban säger att det finaste som finns, särskilt i akademiska kretsar, är att bli citerad utan att få cred. Den rena Stölden.

De tre senaste dagarna har präglats av debatt mellan religiösa fundamentalister och anhängare av gränslös kärlek. Tack vare den pågående Pride-festivalen förstås.

Nu skulle det vara skönt att byta spår men det är lyssnarna som bestämmer och nu vill ”alla” tala om detta.

Den röst som stannar kvar efter dagens program, och den handlade faktiskt inte om HBT-frågor, var CP-skadade Ulf som menade att hur det än är får man gilla läget. Acceptera det som inte går att förändra och glädjas åt det som går att göra något åt.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.