RESTAURANGEN VID CYBERRYMDENS ÄNDE

Var det inte Douglas Adams som skrev ”Restaurangen vid Universums ände”? Tänkte på det när en Blogg dök upp och ett möte i verkliga livet mellan mig och Bloggerskan skildrades. Funderade så det knakade med mina få kvarvarande hjärnceller men kom sedan på vem det är som skriver om detta i sin egen blogg. Sofie, din lilla rackare!

Missbrusell

Det var yngste sonen K och jag som en kväll for ned till kusten och Fiskeläget Mellanfjärden för att smörja kråset på Restaurang Sjömärket. Det är viktigt att man tidigt börjar krogträna barnen och efteråt satt vi på den lilla Piazzan och smälte maten när två trallande jäntor dök upp. Båda är döttrar till restauranginnehavaren och den yngste är regiassistent för sommarteatern i Hamnmagasinet medan den andra flickans man är regissör för sommarewns pjäs.

Vi talade om lite av varje, bl.a. om Facebook, och jag berättade stolt att jag startat en blogg.

Det finns de som tror att möten av detta slag endast sker på Nytorget i SOFO mellan människor som iförda linnen, converse och s.k. Söderluvor, diskuterar Tysk Industrirock.

I verkligheten möts vi vid Hälsingekusten och en saftig bit under rubriken ”Inte så värdelöst vetande” är att det i Hamnmagasinet en gång bodde en man som kläckte receptet till Pommac.

En tanke om ”RESTAURANGEN VID CYBERRYMDENS ÄNDE”

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.