SKIT UNDER SKON

Min mailvän Fanny skriver att hon som är synskadad vill få saker beskrivna för sig. Syntolkade som det heter. Under promenaden runt byn trampade jag på en hundskit men det kanske var straffet för att jag reste lite frågor kring Facebook i Ring P1?

Nu ångrar jag allt dumt jag sagt och inser att Facebook är som vin. Man kan njuta av en lagom mängd eller man kan tappa kontrollen och supa skallen av sig. Helt klart är Facebook viktigt för många men skulle jag, om jag var med där, skriva på statusraden att jag trampat i hundskit?

Eller skulle jag skriva att jag just avnjutit en Spansk Bondomelett och ett glas Hallonsaft?

Dotter J gör mig uppmärksam på att den unga tjejen som är Side Kick till Ulf Tonman i SR:s Västernorrlands morgonprogram, de som håller på i studion intill, är stor i Bloggvärlden. Anna-Ginas Blogg.

Blondinbella har puffat för henne i sin Blogg och långsamt går det upp för en gammal kuf som är både Morfar och Farfar att det händer så mycket i Cyberrymden som jag inte har en susning om.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.