DENNA DAG, ETT LIV

Eller hur var det Farbror Melker sa?

Idag övervakade dotter J och hennes pojkvän Jack sändningen. Ett arbetsplatsbesök med andra ord och det är alltid bra att barn känner till vad föräldrarna sysslar med på jobbet.

Jag är varken Fabrikör, servitör, Entreprenör men kanske Massör. Hjärnmassör.

Egentligen är jag precis som Snoddas; en Skogsflanör.

Alltså Ring P1. Redan första samtalet slog Knock Out när en dam från Stockholm hävdade att vissa dieter gör att homosexuella inte föds och när jag undrade vad det är för problem med att födas som bög sa hon att jag var synnerligen KORKAD och langade på luren.

Nästa dam hävdade att bakom en Burka kan det dölja sig en våldtäktsman. Är det väldigt sexistiskt att undra att hon nästan lät lite förhoppningsfull?

Så där höll det på.

Den fråga somliga ställer sig är om vi över huvud taget ska släppa fram personer med djupt okorrekta synpunkter?. Varför inte? De finns ju och troll spricker av Solsken.

En invandrad man som dessutom var Sverigedemokrat skällde på invandrare men det finns bögar som hatar bögar och invandrare som ogillar invandrare och dessutom: Remember Jackie Arklöf.

Det finns alla sorter eller som Raymond Chandler uttryckte det: It takes a lot to make a world.

Lunchmiddag i Lörudden hos familjen Jack. Stekt strömming och paj på Röda Vinbär med Vaniljsås.

På kvällen var jag författare och pratade inför en publik om min bok ”Kärlek mellan frysdisken och hundmaten” på Djursta Trädgård i Jättendal, ett slags Rosendal fast i Hälsingland. Det doftade blommor, kaffe och kravodlade hamburgare och trots att det kan vara problematiskt att vara profet i sin egen by blev det en varm tillställning. Solen sken, kvällen var len och det var obesvärat som att umgås med vänner.

DENNA DAG, ETT LIV
Eller hur var det Farbror Melker sa?
Idag övervakade dotter J och hennes pojkvän Jack sändningen. Ett arbetsplatsbesök med andra ord och det är alltid bra att barn känner till vad föräldrarna
sysslar med på jobbet.
Jag är varken Fabrikör, servitör, Entreprenör men kanske Massör. Hjärnmassör.
Egentligen är jag precis som Snoddas; en Skogsflanör.
Alltså Ring P1.Redan första samtalet slog Knock Out när en dam från Stockholm hävdade att vissa dieter gör att homosexuella inte föds och när jag undrade
vad det är för problem med att födas  som bög sa hon att jag var synnerligen KORKAD och langade på luren.
Nästa dam hävdade att bakom en Burka kan det dölja sig en våldtäktsman.Är det väldigt sexistiskt att undra att hon nästan lät lite förhoppningsfull?
Så där höll det på.
Den fråga somliga ställer sig är om vi  över huvud taget ska släppa fram  personer med djupt okorrekta synpunkter?. Varför inte? De finns ju och troll spricker
av Solsken.
En invandrad man som dessutom var Sverigedemokrat skällde på  invandrare men det finns   bögar som hatar bögar och invandrare som ogillar invandrare och
dessutom: Remember Jackie Arklöf.
Det finns alla sorter eller som Raymond Chandler uttryckte det: It takes a lot to make a world.
Lunchmiddag i Lörudden hos familjen Jack. Stekt strömming och paj på Röda Vinbär med Vaniljsås.
På kvällen var jag författare och pratade inför en publik om min bok ”Kärlek mellan frysdisken och hundmaten” på Djursta Trädgård i Jättendal, ett slags
Rosendal fast i Hälsingland, . Det doftade blommor, kaffe och kravodlade hamburgare och trots att det kan vara  problematiskt  att vara profet i sin egen
by  blev det en varm tillställning. Solen sken, kvällen var len och   det var  obesvärat som att umgås  med vänner.

3 tankar om ”DENNA DAG, ETT LIV”

  1. Hej Täppas..

    jag tror du gör prog i P1 för att få trycka ner folk. ungefär som om du har dom rätta åsikterna och tycker man inte som du så negligerar du folk. Vad får dig att tro att du vet bäst?Är du förmer en andra. Att trycka ner en hel yrkeskår som jobbar inom vården med att ” torka skit behöver man inte kunna ngt språk för” ??? hur tänkte du då?tror du personalen torkar skit hela dgr och sedan är tysta??dialog med patienten är oerhört viktigt. Visste du att för bara ngr veckor sedan så dog en patient då en invandrar läkare inte förstod vad som stod i journalen. se länk:
    http://politisktinkorrekt.info/2010/07/23/daliga-svenskakunskaper-orsakade-25-arig-kvinnas-dod/

    Tänk innnan du talar har jag fått lära mig.
    hade varit kul med en kommentar men det kan man kanske inte vänta sig?

    1. Hej!

      Jag brukar inte svara människor som är för fega att uppge sitt namn men min yngste son blev ihopsydd med 17 stygn av en Tysk läkare sedan han trillat av sin cykel. Min egen mamma sköttes mycket bra i slutet av sitt liv av kvinnor från Afrika och själv har jag blivit opererad i hjärtat av en läkare med rötterna i Iran.

      Dessutom känner jag till att vårdpersonal har många andra uppgifter än att just ”torka skit” och det tror jag att de flesta lyssnare fattade utom möjligen just du.

      Hej från Täppas

  2. Apropå trycka ner folk; själv är jag så himla less på alla dessa ”goda människor” med deras ”rätta åsikter” om saker och ting. Efter som jag umgås mycket med folk från andra länder så är det superkul när alla runt bordet tycker olika (och skulle alla vara överens så är det någon som slänger in en vedpinne i brasan och så tar det hus i helvete). Men ”svenne” ska alltid vara så himla rörande överens att samtalet varken blir intressant eller utvecklande. Man SKA tycka att det är hemskt med cigarettrök, lösa hundar, fyrverkerier osv osv. Jag personligen tycker att det är de människorna som trycker ner folk!! Och sedan har de alltid en attityd av att ”vi minsann vet bäst”…Men för helvete gott folk! Ut på gatorna och fundera över vad du egentligen tycker och var inte så rädd för att säga din mening.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.