SIMULTANKAPACITET

H ringde igår, efter att hon sett eller läst något, och yrade om att män har mycket färre gener än kvinnor och att männen på detta vis är en utdöende sort. Gud vad de ska sakna oss!

Jag har i vilket fall en enastående simultankapacitet. Det är fredag och H med väninna samt yngste sonen K och hans kamrat anländer mot kvällen Väninnan är kort till växten, når Guillou till naveln ungefär, men hon är mycket trevlig och hennes specialitet är att skruva ihop IKEA-möbler. Där andra människor bryter ihop och familjer faller samman som korthus inför en omonterad möbel skruvar hon bara ihop fanskapet. Dessutom visslar hon och är glad hela tiden.

I väntan på deras ankomst lagar jag en stor gryta Sjömansbiff och fyller samtidigt i en serie Panel-frågor som kom på mailen från Hänt Extra.

I värsta fall hade det varit frågor av typen: Vad gör du helst? Slickar Arne Weise i rumpan eller simmar med tiotusen utsvultna Pirayor

Nu var det bara vem jag helst skulle bada skumbad med??

Mina Finkulturella vänner skulle hellre ta Cyanid än medverka i Hänt Extra. Det är de som aldrig få 100 tusen för en bild på sin nyfödde samtidigt som de moraliserar över de som tjänar en hacka på det viset.

Och så får de inte smaka min Sjömansbiff.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.