DAGEN EFTER

Det är dagen efter Susannes, Wivekas och Annikas trädgårdscocktail på Söder.

Vädret var inte på topp och regnet flödade liksom vinet. I början var alla lite reserverade men tänk vad några muggar vin kan lätta på tungors band.

Blev upplyst om att det vid den där legendariska Gudrun-festen för 14 år sedan visst inte var bara jag som blev slätad på halsen. Hon överöste även flera kvinnors halsar med sina blöta pussar. I vanlig manschauvinistisk ordning hade mitt minne gjort om det till att det endast var jag som var utvald. Så var det inte.

Dessutom blev jag påmind om att Gudrun gjorde en kullebytta över den skrangliga baren, välte hela klabbet och blev liggande på rygg bland utspilld genever och tummelduns.

Nu satt jag och tjabbade med Tove Matre från Studio 1 i P1. Hon tyckte att jag var otrevlig i mitt program men det är ju heller inte lika slätrakat och tillrättalagt som Studio 1.

Det var kul att träffa kollegor från både SR och den Privata Mediavärlden, skvallra och det blev ett oherrans tjatter, precis som det ska vara på ett cocktailparty, och jag gick hem med Wivans särbo Christer och Yvonne från Bonniers.

En kul kväll! Även dagen efter.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.