AVGRUNDENS FOLK PÅ HÖSTLOV

Järnvägskupéerna som K, fr.o.m. nu kallad Greven, och jag sitter inklämda i är proppfulla med resenärer. Det här är inte X2000 och glest utplacerade affärsmän och kommunalt anställda på väg till ett seminarium. Det här är den billigaste anslutningen till Hälsingland vilket betyder tågbyte och trängsel.

Kanske är det vad Göran Hägglund vill kalla Verklighetens folk som är på resa?

Skulle inte avgrundens folk ligga bättre i tiden?

I en knökfull och dåligt ventilerad tågkupé där man inte kan röra sig utan att få en väska i huvudet eller byta kroppsställning utan att sparka någon på smalbenen är den enda riktning man kan ta inåt.

Täppas och GrevenGreven lyssnar på egendomlig HipHop medan jag med min apparat är uppkopplad på AC/DC. Och så mediterar jag över att ingen nu för tiden vill ta i någonting.

Sofia Arkelsten vill inte se några sammanhang men det har alltid, är alltid och kommer alltid att vara den som tar notan som har makten

Det finns inga pengar som inte kommer någonstans ifrån. Utom då förstås i Ny-Andliga New Age-sammanhang; ”Den här behandlingen är gratis men ni kan lägga ett bidrag i den där skålen” och såväl KD som Moderaterna berättar inte var ifrån deras pengar kommer.

En sak är i alla fall helt klar; Greven och jag kommer till Jättendal i Hälsingland.

[youtube sUm8CauSLqA nolink]

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.