ETT VARGFRITT PROGRAM

Det är nästan uppe på nollan och medan larmrapporterna från Södra Sverige berättar om bilar som kanat av vägen och drivande snö håller naturen runt byn andan. Ett djupt andetag innan ovädret brakar loss.

Reser med Anders upp mot Sundsvall längs vemodets väg E4 och han berättar att han läst i tidningen att en varg inte bara skådats utan även plåtats i Sörfjärden. Detta är utomordentligt anmärkningsvärt då Nordanstigs Kommun, där Sörfjärden ligger, har utropat sig själv till den vargfria kommunen.

Typiskt vargar, att inte hålla sig till reglerna.

Täppas och Lotte NordLotte är tillbaka som Producent och minuterna innan sändning diskuterar och värderar vi nyhetsläget medan vi dricker kaffe och äter äppelknyten. Ove sitter och fnissar över en notis om en kedjerökande apa.

09.19 är det Skarpt Läge. Sändning:

Abortdebatten får nytt liv sedan en man från Uppsala talat om livets okränkbarhet och att ett liv uppstår så snart en spermie befruktat ett ägg.

Vidare talar vi animerat om Västra Sahara och om Marocko som inte vill ge området självständighet.

Telefonslussen blinkade som en Disneyjulgran av alla som ville säga något om abort men vid det laget var det mesta redan sagt.

En man med Iranska rötter vill att Sverige ska visa de Iranska makthavarna var skåpet ska stå. En dam, som försäkrade att hon inte läst boken och inte heller tänkte göra det, ansåg att det där med Kungen väl inte är så mycket att tjafsa om.

Ingen Varg smög sig in i eterrymden.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.