ETT HUS PÅ LANDET

Människor betalar dyra pengar för att åka på kurs och hitta sig själva. Idag fann jag mig själv gående i ett fjäderlätt snöfall på byvägen i Jättendal, Hälsingland. Alldeles gratis. När lycka ska beskrivas blir det ofta som ett lantligt paradis, med eller utan komplikationer typ Änglagård, men alltid uppenbarar sig lyckan en bra bit från städernas larm.

Till och med i Per HagmansVänner för livet” som rör sig mellan Nice, Paris, England, Dubai och hippa miljöer i Göteborg, Stockholm och situationer långt utanför ramarna, slutar det ändå lyckligt i ett Hus på Landet.

Alla älskar glesbygden men få vill bo i den trots att lyckan lurar bakom varje nedlagd lanthandel.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.