SPÅR I SNÖN

Greven kommer hem med en rosa Dildo. Han säger att han hittat den i snön och Gud vet var den har varit någonstans. Vill egentligen inte veta. H hittar en väska bakom soffan i Grevens rum. Det ligger gin och öl i den. Greven bedyrar att det är en ”väns” väska. Jag ringer dennes väns föräldrar men de har rest till Pyrenéerna.

Vad ska allt detta betyda?

Eminem har 30 miljoner vänner på Facebook (hoppas han har en enda riktig kompis). Ikväll kommer 1000 Svenskar att få Gonorré.

Själv har jag inga vänner på Facebook och löper ingen större risk att få Gonorré men Lars-Erik, som är en tvättäkta korsriddare och som jag lärde känna på Gotland under en av Grevens Gosskörsveckor, ringer. Han är en kul prick och har ett halvmeter långt böljande tätt skägg. Det är i världsklass och skulle få ZZ Top att grina av avund. Lars-Erik föreslår att han och jag gör radioprogram på Julafton. Vi skulle vara på Gotland och medan jag skulle vara en slags Bertil Perrolf skulle han tala ur skägget. Han känner en Eremit och en lanthandlare med övernaturliga krafter som också borde få vara med. Han pratar om havsbrus, människors behov av trygghet och om livsvisdomar.

Jag föreslår att vi istället sänder inne ifrån den katedral av betong där alla Stockholms sopor hamnar innan de kranas iväg till brännugnarna. Lars-Erik tänder. Jag hör hur hans skägg guppar förtjust i andra änden av telefontråden.

Det kanske kan bli något.

2 tankar om ”SPÅR I SNÖN”

  1. Apropå Grevens eskapader; av egen erfarenhet (har 3 söner) så finns det bara ett sätt att veta när de små telningarna ljuger. Det är när deras läppar rör sig, ha ha. Utgå ifrån att allt är exakt som du är rädd för så är du på banan!
    Sedan är det ju bara att gå tillbaka till sin egen ungdomstid, eller hur? Så fort man blev ertappad så ljög man som en häst travar och 9 gånger av 10 så var man så trovärdig att päronen trodde på en. Så allt är precis som det ska vara med den lille Greven…

  2. Ajaja..väskan där var ju inte bra! Svettigt värre. Hoppas att skitungarna inte kokar ihop något. Min skitunge är för närvarande i Thailand och lever livets glada dagar.
    Kul blogg för övrigt!

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.