WANTED: DEAD OR ALIVE

Usama Bin Ladens död präglade Ring P1 denna måndag. Några var glada och ingen var chockad. Medan lyckliga människor sprutade Champagne på varandra utanför Vita Huset var de Svenska reaktionerna mer sansade. Möjligen spillde någon lätt-mjölk på någon annan.

Och så var det Karin Jämtins förslag att det borde utredas om och huruvida en Muslimsk högtidsdag så röd som någon borde instiftas. Några inringare sa blankt nej medan andra menade att vi behöver, särskilt om hösten, fler icke-religiösa högtidsdagar.

En person ringde till Slussen och hävdade att fler skummisar fortfarande gick lösa. Inringaren sa att RemoLaden siktats tillsammans med ChokoLaden samt även med den inte mindre farlige MarmeLaden. Denne telefonör var förmodligen en Bantningsfanatiker och fick inte plats i sändningen.

Järngänget i Studion var producent Lotte Nord, tekniker Peter Wallgren samt slussarna Therés Ulander och Maxime Jonsson.

Maxime Jonsson, Therés Ulander, Täppas och Lotte NordTekniker Peter Wallgren och Täppas

3 tankar om ”WANTED: DEAD OR ALIVE”

 1. Alla vill till himmelen

  Det blev också socialdemokratins fall! Detta fokuserande att vi skall bara ha hit så många muslimer som det är möjligt i Sverige. Inte speciellt mycket fokuserande på vad resande svenskar i allmänhet tycker, där många hellre semestrar och umgås i asiatiska semesterparadis Kina, Japan, Thailand, Indien osv. Det finns fattiga i Kina, Vietnam, Kambodja och Laos som gärna hade velat komma till Sverige men blir motade i grinden. Men på socialdemokraterna verkar det absolut mest högprio att ta hit minst 1miljon islamister hellst från mellanöstern ”där Usa ställt till det” som skall få leva med egna regler och lagar bygga moskeer och minareter. För att säga sanningen rakt ut utan krussiduller så hade det inte blivit så farligt liv om det byggdes buddist-tempel i sverige vilket det redan finns några, eftersom svenskar känner sig mer hemma med denna äldre kloka lära. Skall vi vara ännu mer seriösa borde sverige anamma Indisk andlighet och religioner med hinduism och buddism eller varför inte japansk shinto där snackar vi seriös andlighet. Nää inte stör sig svenskarna på Indiska restauranger, japansk sushi, kina krogarna eller det thailändska köket inte! För att inte tala om den stora handeln sverige-kina som pågår med företagare eller den spännande bil-fusionen volvo-geely. Nej som sagt det viktigaste för en del socialdemokrater har varit att mestadels fokusera på muslimsk och annan invandring med öppna dörrar och dålig kontroll mot kriminalitet. Visst kan väl koranen ha sina fina sidor även om jag anser att den till stora delar tycks vara inspirerad av bibeln, det diffar ju faktiskt över 600år. Man kan ju också ha i åtanke att Rickard Lejonhjärta faktiskt till slut efter krigande kom överens med Saladdin under korstågen kristendom vs islam på 1100-talet! Det gjorde däremot inte evangelisten och den djupt religiöse George Bush där det slutade med den enes död (Saddam Hussein) det sägs att George Bush såg sig själv som en dagens Lejonjärta mot Salladin (Hussein). Det sägs också att ett tag efter g-zero när Gunnar Skogh talade inför soldaterna på dom amerikanska hangarfartygen (där det fanns en del muslimska soldater) och sa att alla har rätt till sin egen tro även dom muslimska soldaterna så var det bara något han sa för att han var tvungen att säga så. Men det är ju bara politik. Ja var det ett ekonomiskt oljekrig eller ett religiöst krig eller både och eller nåt annat?? Är det inte bättre föresten att vi inför songkran i sverige (thailänskt nyår i april) med vattenfestival istället. Nä som sagt för att vara seriös inga muslimska helgdagar i sverige du får det räcka med dumheter från socialdemokrater.
  Sen tror jag inte att lilla sverige i längden kan vara hela världens samvete.

  1. Gott om muslimer finns det väl både i Indien och Laos?? Hur tänkte du där? Och alla svenskar som åker till Egypten. Egypten är väl muslimskt?
   Ja, fanatiker finns det gott om, både kristna och muslimska. Svenska kristna fanatiker är väl ”Livets Ord”? Och präster i svenska kyrkan som fortfarande anser att kvinnan skall tiga i församlingen, att homosexuella ska fördömas osv osv. Exakt så är det ju på islamska sidan också.
   Nej, de flesta kristna är väl ”Svensson-kristna” och de flesta muslimer ”Svensson-muslimer”. Läs Mattias Gardells ”Islamofobi” och fundera över den!

 2. Är ”T” detsamma som Täppas eller är det någon annan?
  Nåväl, det skulle krävas många biblar i text för att i detalj beskriva världens alla länder speciellt ett så komplext land som Indien eller för all del Kina och så mycket orkar jag inte skriva. Men för att dra exempel så består ju exempelvis Thailand av nånstans kring 95% buddister och ca 5% i minioritet muslimer i södra delarna av landet som spränger järnvägar, dödar och lever rövaren. Dessa muslimer är inte vidare populära bland varken thaiare eller turister. Vietnam är lite annorlunda strukturerat. Så har vi Bali (bombningarna) osv.

  Om du också tillhör dom svenskar som tror att George Bush är dum (ointelligent) så kan du inte tro nåt dummare (tänker på en och annan i den självutnämnda författareliten i sverige) och deras lågintelligenta åsikter. Nä, Galne Gunnar är en bland dom vassaste knivarna i lådan och RIKTIGT INTELLIGENT, precis som den lille furiren och Nappe för att inte tala om Djingis khan, Hannibal och resten av historiens stora härförare. Sen kan man tycka att dom har fel åsikter, men det är en annan avdelning. OBS jag tar varken Usa eller George i försvar utan konstaterar bara att sånt är jordelivet. Misstänker även att det pågår krig på helt andra nivåer och dimensioner. Amerikanska krigsmaskineriet har ju experiementerat länge med fjärrskådare och Clarvojanta!!

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.