ONSDAG MITT I LIVET

Är det ok och till och med lite fint att tala illa om män medan det är ytterst olämpligt att i t.ex. sångtexter framställa kvinnor som osjälvständiga våp? Kunde aldrig sluta prata med Vanessa trots att Lotte producent skrek i mina lurar att det räckte. Jag, en gubbe, blev helt bortkollrad av Vanessa men det var inte tror jag, för att hon lät ung, utan för att hon hade massor att säga. Vad jag än sa tyckte hon tvärtom, det var underbart, och jag kunde ha pratat med henne ännu en stund.

Vet inte om det har med saken att göra men Maxime och Therés i slussen är båda smarta, självständiga, förhållandevis unga och, visade det sig idag, har varsin sportbil. Lotte är inte heller precis något pulver som man skiter på näsan.

Vår Ring P1-redaktion är toppen och hyfsat jämställd.

Åt en mirakelgod Räk-burrito hos Alberto tillsammans med TM och lilla Hjördis. Barnbarnet fick ingen klubba av Alberto men det fick TM och jag. En apelsinklubba med en alldeles äkta och ätbar Syrsa insmält som en insekt i en orange glaciär. Hjördis kunde ha fått Syrsan i halsen.

Erik kom och hämtade mig för avfärd mot Jättendal. För 15 år sedan blev han mosad av en Opel Omega när han ouppmärksam korsade E4 på cykel. Idag arbetar han precis som jag halva dagen i Sundsvall. Eriks klädstil är Hälsinge Trashy Chic; Året om bär han Skinnpaj och har raggsocksklädda fötter instoppade i ett par träskor. Röker majskolvspipa.

Erik från Årskogen, Täppas och Hjördis

2 tankar om ”ONSDAG MITT I LIVET”

  1. Täppas, vad roligt du verkar ha det. Själv sitter jag i Vilnius och längtar hem. Tror jag skall starta ring P2. Jag är nog lika provokativ som Dig (eller heter det ”du är” vad kan jag i svenska, en enkel ingenjör), dessutom 2 månader mer erfaren.
    Ha det/ Christer H

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.