INFORMATION

Det var vid den tiden det fortfarande fanns riktiga arbetare som satt på flott- & cigarettdoftande kaféer och käkade grötfrukost. Handelsresanden satt på stadshotell och smorde kråset med plankstek och räkcocktail.

Country Joe & The Fish var i stan och Jan Hammarlund satt på den makrobiotiska restaurangen Fröet vid Jacobsgatan och mumsade på hirs, linser och Tamari. En kille med långt stripigt Hår och jag satt över varsin kopp té vid bordet bredvid och filosoferade.

Min tédrickarkompis visste bestämt att den som åt enligt Socialstyrelsens fachistoida kostcirkel blev steril. Försök med råttor hade visat detta så det var liksom lugnt.

Några år senare hävdar en vän med säkerhet att män som sitter och pinkar löper 48% mindre risk att få Cancer i urinblåsan än de korkade typer som står upp. Denna uppgift har jag aldrig fått bekräftad och han som sa detta finns inte mer då han fick bukspottkörtelcancer.

I morse stod det i tidningen att den som dricker mer än 6 koppar kaffe om dagen löper 60% mindre risk att få en aggressiv form av prostatacancer.

Hur hanterar man ett sådant stycke Information? Det enda som är säkert är att alla löper 100% risk att segla vidare och medan man väntar på att detta ska inträffa är det lika gott att sätta på pannan.

2 tankar om ”INFORMATION”

  1. För eller emot, kanske nåt för dig ”T” ! Demonstration mot mosken vid ättestupan i Keilers park på lördag 21/5 för dom som orkar ta sig till GBG, räkna med motdemonstranter och bråk. Mosken är ju nästan färdigbyggd och finansierad av förenade arabemiraten och godkänd av ”vissa” politiker, så kanske lite sent påtänkt. Orkar du inte demonstrera kan du ju alltid springa GBG varvet 21km istället. Inget Göteborg för mig iallafall på lördag.

  2. Ja du Ulla! Han är okej den där Täppas, fast aningen snarstucken. Humor tycks han ju ha lite med, fast han ibland verkar lite speedad och desorienterad. Det är nog sämre ställt med hans gymkompis Gert på t-v3 som älskar att driva med allt och alla, men får ett vesuviusutbrott så fort någon t-v kanal försöker driva med honom. Gert har dåligt omdömme helt enkelt, även rix morgon zoo är uselt. Täppas är nog mer Kalle Sändare typen som gillar att retas lite över telefonen. Bara så där lite lagom så avsnästa inringare till P-1 kastar kaffekoppen i väggen, fjärrkontrollen i golvet och slår sönder lite möbler. Jag själv är varken elak eller mobbare, men kan likaväl vara en retsticka.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.