HOUSTON, WE’VE GOT A PROBLEM

Dagarna träs på varandra som solvarma smultron på ett strå. När jag går runt byn luktar det klöver, kanelbullar (inte transfettstinna som de som osar från Pressbyrån i Gamla Stans T-bana utan Jättendalsbullar flottiga av smör och kärlek), nyslaget gräs, stekt fläsk med löksås samt kokt potatis, skog och grusväg.

Telias Bredband har legat nere ett par dagar vilket betyder att bloggen stått stilla trots att huvudet maler med tankar från de senaste dagarnas Ring P1.

Efter måndagens stökiga sändning ringde flera vänner och skrockade skadeglatt att jag haft det hett om öronen. Vilket jag fick medge. Många klagade och ville ha mitt huvud på ett fat.

I tisdags var det klippt igen. Människor hörde av sig alldeles tossiga av upprördhet. Den allmänna uppfattningen var att programmet då var för tamt och snällt.

Idag onsdag blev det resonabelt men väldigt många var förbannade på tågmästaren som slängde av en 11-åring från tåget. En inringare var så hård i sin dom över tjänstemannen att han inte bara ville göra honom arbetslös utan även sätta honom i en Fas 3-åtgärd.

Lyssna: Ring P1

En tanke om ”HOUSTON, WE’VE GOT A PROBLEM”

  1. Läste nyss artiklarna som fanns på aftonbladet om 11-åringen. Nu lyder rubrikerna ”hon mår jättedåligt” men man syftar inte på 11-åringen utan på konduktören. Det är någonting konstigt som vilar över upphittandet av flickan.. den 66-åriga kvinnan som hittade henne och tog med henne hem ringde aldrig polisen utan tvärtom. Förövrigt så hörde telenor av sig nu och sa att det är löst nu, världs världs bäst är du! puss / jullan

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.