BEUNDRARPOST

Inkorgen hos Ring P1 bågnar av mail. De allra flesta handlar om ”11-åringen” och många ringde i samma ärende. Det behövs nya infallsvinklar för att komma in i programmet vilket betyder att endast två samtal i ämnet fanns med idag.

En E-postare frågade varför jag hela tiden sa ”den kvinnliga tågmästaren”? Det kan man undra. Igår utgick jag från att det var en manlig tjänsteutövare som dumpat flickan från tåget. Även jag står upp till knäna i sexistisk dynga.

Vilket leder in på ett av dagens brev som ankom per snigelpost. Det var adresserat till ”Muslimjäveln Täppas Fogelberg” och innehöll avföring.

Det är roligt med engagerade lyssnare men det där med Muslim stämmer inte alls.

Efter sändning tog vi oss till Burritos.nu och Alberto och hans fru Milagros som flyttat sin verksamhet till ”Tant Ankie och Fröken Saras” gamla lokaler. Erik från Årskogen dök också upp.

Lunch på Burritos.nu

Lyssna: Ring P1

4 tankar om ”BEUNDRARPOST”

  1. Hej! Vill bara säga hur glad jag blirav alla dessa, som vill höras och bemötas av dej i ”Ring P 1” … Dagen
    börjar så bra då … och fortsätter so nicely … Ser fram emot (heter det så?) fredagens program. Go,
    Täppas, go!

  2. Jag som aldrig, aldrig någonsin tänkt tanken att skriva beundarpost skriver nu. Jag vill enbart tacka för nöjet att höra dina åsikter och infallsvinklar till alla olika åsikter som ventileras i ring P1. Du kan oftast konsten att hantera alla som vill säga något med tolerans och vidsynthet förutom ibland då det känns som om du dagdrömt eller fikat istället för att aktivt lyssnat. Du har även en så skön röst att lyssna till. Det skulle vara super kul att få tjata med dig vid köksbordet. Då skulle jag ge dig en omgång, må du tro. Nu nöjer jag mig dock med att ge dig mitt första och troligtvis ända ”beundrarpost” istället. Jag upplever även att de som ringer blir extra glada bara för att tala med dig. Nu har även jag talat och vill ge dig ett tack, en kram och kanske möjligtvis en puss. Nej det sista var att ta i, ett hej svägs får det bli istälet.

  3. Illa Täppas Fogelberg,,,du som tror dig veta allt,, i dagens program trodde du att sodomi var synonymt med pedofili….

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.