CHAMPAGNEFRUKOST med ”STURE” I TV4

Min kompis, husmusen ”Sture”, kilar runt i min kavajficka när Jullan och jag sitter i en taxi på väg till TV4 och Malou von Sivers ”Champagnefrukost". Det luktar lite råtta i bilen och trafiken är trög.

Björn Skifs hänger i gästsalongen och småsurar efter sitt framträdande och det är helt klart att han inte vill hälsa på mig. Förmodligen hatar han när jag gör Ring P1.

Trevlig är flickan i sminket och för att inte tala om studiovärdinnan Cecilia. Jullan hämtar fika och Tyra, 25-årig superbloggare, fotomodell och affärskvinna som pratar trygg Norrköpingsdialekt, Salem Al Fakir och Lars-Åke ”Babsan” Wilhemsson är hur rara som helst.

Cecilia lotsar in oss i studion. Malou hälsar. ”Sture” krafsar i min ficka. Salmans hund ”Otis” är fridsam som ett pensionerat ånglok. Lars-Åkes lilla ”Pajas” håller sig i skinnet precis som Malous egen ”Tango”.

När jag oannonserat plockar fram ”Sture” uppstår en viss och rätt lycklig förvirring. Som Champagne. Musen skuttar iväg. Vart tog den lille rackaren vägen? Än springer den på Tyras arm och plötsligt sitter den på Lars-Åkes axel och gullar sig.

”Sture” stal showen och det gör inget att det inte blev så mycket pratat om min bok ”Berättelser om Djur”. De kommande dagarna kommer jag att få pladdra så det löddrar om den på bokmässan i Göteborg.

I taxin på väg hem sitter Jullan och läser Facebook-kommentarer. ”Sture” is King.

Väl hemma belönar vi oss efter sändning med Italiensk fika. Glass, kaffe och blodapelsinläsk.

Se även Tyra Sjöstedts blogg

Sminkning inför sändningFull aktivitet
Efter 10Belöning

Champagnelunch%20med%20bl.a%20T%C3%A4ppas%20Fogelberg%20och%20Lars-%C3%85ke%20Wilhemsson

Champagnelunchen%20forts%C3%A4tter%20med%20Tyra%20Sj%C3%B6stedt,T%C3%A4ppas%20Fogelberg,Lars-%C3%85ke%20Wilhemsson%20&Salem%20al%20Fakir

7 tankar om ”CHAMPAGNEFRUKOST med ”STURE” I TV4”

  1. Kul överaskning att ta fram ”Sture” 🙂 Men var du inte rädd att nån av hundarna skulle sätta tänderna i den? Kul oxå att få veta att du har en blogg, har läst böckerna, så bloggen ska bli kul att läsa!

  2. Heej Täppas 🙂 Vad stilig du var när du gästade Malou idag!
    Hoppas allt är bra med dig och du trivs på nya i Slussen. Jag var inne och träffade Peter i förra veckan. Han verkar vara en toppenkille.
    Din nya bok är grym!
    Kramar /Johanna ifrån worldclass 🙂

  3. Du är bra! Älskar ring P1 och vad roligt att du har en mus med dig. Mina katter tar hem sådana levande, och jag vill bara behålla dom 🙂

  4. Täppas! Så härligt att få se dig i TV-rutan igen, du var ju ens barndomshjälte! Glömmer aldrig när den röda ankan spolades ned i toaletten och att du senare hittade den i reningsverket 😉

    Team Täppas!

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.