MERA BOKMÄSSA

Ann Olivencrona, Mitt i Afrika
”Jag var i Expressen igår”
säger Ann Olivecrona, författarinna till boken ”Mitt i Afrika”, och jag hör mig själv slänga in:

”Och jag var i Aftonbladet (Husmusen Sture) igår”. Så snart jag sagt det känner jag mig som en töntig uppmärksamhetsknarkare. Är det Bokmässan som gjort mig sådan?
Gävleborgs Bilioteksmonter

Besöket i Gävleborgs Bilioteksmonter blir lyckat, mycket tack vare Anna-Karin som intervjuar, och det börjar bli roligt att vara i Göteborg.

Björn Ranelid och Täppas
TM
och Jullan drar iväg mig till Lärarförbundets monter där Björn Ranelid läser sina aforismer och hans manager kastar en mikrofon i mitt knä och jag reser mig och improviserar.Det är kul. Ögonblickskul.

Kajsa Grytt och Täppas
Kajsa Grytt
har skrivit en sådan bra bok ”Boken om mig” och vi står länge och pratar.

”Nu sätter vi en påse över ditt huvud” säger flickorna. De börjar ledsna på mitt ideliga frotterande.

Täppas och GW Persson
Plötsligt känner jag en väldig massa av mjukt hull. En bakelse av fläsk. Det är Leif GW.

Så där håller det på.

Namnbricka Bokmässan

2 tankar om ”MERA BOKMÄSSA”

  1. Hejsan Täppas!
    Jag såg dig idag på Tyra Sjösteds blogg på klippen hon lagt ut. Och jag fick på direkten en déja vú upplevelse när jag hörde din röst! VISST har du spelat in ett barnprogram för många år sedan, där det möjligtvis var med en krokodil?.. Det måste vara därifrån jag hört din röst förut..
    Hur som helst, jag tycker du verkar urmysig, just för att du är så lik min pappa både till utseende, men även till personlighet. En personlighet som är genomsnäll och rolig. Och så det där med rösten! Den gör en glad.
    Mvh Sofie

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.