MEDIAMARKNADEN

Lyssnar istället för att sända ”Ring P1 på riksdagsdebatten och Göran Hägglund drar en ICA-metafor. Hans vurm för vardagligheter har inte givit honom många pluspoäng men ok för snabbköp.

Fredrik Reinfeldt är den fyrkantige och korrekte affärsföreståndaren medan Håkan Juholt i lösmustasch är både butikskontrollant och snattare i samma person. Handsvett? Oja. Åsa Ronson försöker sälja en kravodlad gurka till en person som redan är ortodox vegetarian. Kammar noll. Annie Lööf sköter mjölkkylen och känns otidsenlig bland all laktosfri grädde, soyamjölk och havreyoghurt. Har hon lämnat bonderörelsen eller är det den som lämnat henne?Känns ensam. Göran Hägglund står i avsmakningsmontern och bjuder på kristen Ostkaka men ingen vill ha. Jan Björklund vankar med smattrande klackar och ridbyxor av och an framför tidningsståndet. Han kan omöjligen bestämma sig för om han ska ha Dagens Nyheter eller Svenska Dagbladet. Jimmie Åkesson, med matkorgen full av endast Svenska produkter vilket sammanlagt betyder en ask Messmör, blir uttittad i sin genomlöjliga folkdräkt. Han kastar onda ögat på Lars Ohly som utanför dörren i anakronistisk US-armyjacka kränger tidningen ”O-Kommunisten”.

Slutar dagdrömma när ”Debatt” från Göteborg ringer och undrar om jag kan vara med i torsdagens sändning och diskutera kring Glada Hudikteatern? Absolut!Ringer Greven och frågar om han har lust att hänga med och han är genast med på noterna. Här vankas flyg, kraftig hotellfrukost samt ledighet från skolan.

Jösses, nu sprutar det av mediagrädde. Ikväll klockan 20.00 blir det dessutom ett matigt reportage om Glada Hudikteatern i ”Uppdrag Granskning” så det är bara att sätta på kaffepannan.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.