FÅNGEN I EN CARL LARSSONTAVLA

Att ligga vid en strand på en Ö långt ute i havet och inte ha några bekymmer är verkligen bekymmersamt. Det är som att vara fångad i en Carl Larssontavla fast de härligt rustika möblerna, de vackra textilierna och de stilfulla vaserna med torkade blommor i motljus är palmer och vågors brus.

Man får lust att skvätta sand på en Ryss.

Men allvarligt; efter en vecka går det riktigt bra. Klart att jag fortfarande vill råka sanda ned några Ryssars grillade kycklingar men jag tänker inte på sjukdomar, skattetrycket, klimatförändringarna eller på hur det är att skotta snö och halka på en snorhal isfläck i Jättendal, Hälsingland.

Idag packar vi en liten packning och gör oss klara att under tre dagar vistas i Kuala Lumpur i Malaysia. Flyg med Air Asia från Krabi till KL.

H är rätt samlad men oroar sig för att en köttätande växt redan i Kuala Lumpurs ankomsthall ska böja sig ned över Greven och sluka honom hel och hållen.

En tanke om ”FÅNGEN I EN CARL LARSSONTAVLA”

  1. När jag var liten så var man rädd för ryssar, men inte så farligt mycket. Dem fick ju ändå inte lämna sitt land utan lov. Var det bättre förr kanske?

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.