FÅNGEN I EN CARL LARSSONTAVLA

Att ligga vid en strand på en Ö långt ute i havet och inte ha några bekymmer är verkligen bekymmersamt. Det är som att vara fångad i en Carl Larssontavla fast de härligt rustika möblerna, de vackra textilierna och de stilfulla vaserna med torkade blommor i motljus är palmer och vågors brus.

Man får lust att skvätta sand på en Ryss.

Men allvarligt; efter en vecka går det riktigt bra. Klart att jag fortfarande vill råka sanda ned några Ryssars grillade kycklingar men jag tänker inte på sjukdomar, skattetrycket, klimatförändringarna eller på hur det är att skotta snö och halka på en snorhal isfläck i Jättendal, Hälsingland.

Idag packar vi en liten packning och gör oss klara att under tre dagar vistas i Kuala Lumpur i Malaysia. Flyg med Air Asia från Krabi till KL.

H är rätt samlad men oroar sig för att en köttätande växt redan i Kuala Lumpurs ankomsthall ska böja sig ned över Greven och sluka honom hel och hållen.

En kommentar till FÅNGEN I EN CARL LARSSONTAVLA

  • När jag var liten så var man rädd för ryssar, men inte så farligt mycket. Dem fick ju ändå inte lämna sitt land utan lov. Var det bättre förr kanske?

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Persongalleri
Täppas: Han som skriver Bloggen.
Maria: Maria, min Älskling, arbetar på bank, är grym på att plocka hallon, koka sylt, bra träningskompis och som pricken över i, en obegripligt kompetent syntolk.
Arlindo och Carine: Efternamn Gomes, svåger resp. syster till Maria.
Martin: heter Nilsson i efternamn, pluggar till lärare och är min ledsagare i Stockholm.
Greven: 20-årig son som har bytt sina hyss mot flitiga extrajobb.
Jullan: 26-årig dotter och webbdesigner. Bor i London.
Fillen: Felix 29-årig son, blandar studier med hårt kroppsarbete.
Nilas: Nilas 34-årig son som tillsammans med Maggen är föräldrar till Theodor och Thilda. Nilas är en grym mekaniker som bor i Hälsingland.
TM: TullaMaja 38, mamma till Hjördis. TM är radiojournalist i Sundsvall. Sänder var morgon, pigg som en lärka, SR Västernorrlands Morgonshow.
Hans: Flink Webbredaktör för Hemsida och Blogg.
Sussie: Susanne. Kvinnlig bästis sedan tidernas begynnelse. Journalist. Sänder Stil i P1 fredagar 10:03.
Stanley: Stanley som är konstnär, bor i Delsbo och är gammal Hippiepolare.
Urban: Min gubbkompis, jobbar som psykiatriker och som jag brukar promenera med.
Hans-Åke: Hans-Åke Bergman, bor i Djursta, Jättendal, hjälper mig med både det ena och det andra och driver Djursta redovisningstjänst.
No images found!
Try some other hashtag or username
Följ mig på Twitter