PARTYTRICKS

Lyxen på hotellet börjar stå oss upp i halsen. Hur många sorters chokladflingor det finns till frukost avgör inte en människas grad av lycka. Redan Buddha var rätt klar på den punkten.

Dessutom; när jag ska in och träna på hotellets gym förklarar den satans ansvarige gymsnobben att mina sandaler inte passar sig. Måste man ha träningsskor som kostar lika mycket som en gummiplantagearbetares årslön får det vara. Så där löjligt är det varken på ”World Class” vid Slussen eller på ”Stjärnan” i Gnarp.

Armhävningar och situps på rummet.

Äter middag på en Vietnamesisk utomhusservering. Goda grejor inrullade i salladsblad och plötsligt, precis som på en skämtteckning, hoppar Jullan och H upp och skriker. En pampig storråtta letar vid våra fötter efter smulor som fallit från den rike mannens bord. Greven säger att råttan är större än de som skumpar över Gamla Stans gränder. Jag stormtrivs. Vilket partytrick! En storråtta vid middagsbordet.

När vi går hem, vilket är ett trassel i sig för en blind då trottoarerna är en gropig mardröm, står flockar av prostituerade, transor och andra som handlar med sin kropp bland stånd som säljer grillade spett.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.