EN DAG I EN MEDIAMURVELS STRÄVSAMMA LIV

”Live on tape” heter det när man spelar in ett program men sänder det som en direktsändning något senare. Idag var jag med i Malou von Sivers ”Champagnefrukost” som direktsänds imorgon fredag (fast det som sagt spelades in idag. (Men strunt det samma.)

Jullan följde med, dels som min hjälpreda men så har jag också hört att det är hemskt nyttigt att barn får se med egna ögon vad deras föräldrar gör på jobbet.

Vi är tysta i taxin. På radion säger Lotta Bromé något om Stig Vig, hörde på någon reklamkanal i morse att han hittats död av sin bror. Han blev 63. Vi är framme och en Dag Vag-låt bubblar ur högtalarna.

”Ja just ja” säger jag ”Stig Vig är död”.

”Vem var det?” undrar Jullan.

”Han hade ett väldigt bra band som heter Dag Vag, hörde dom i Ljusdal i somras”

Taxichaffisen skruvar upp låten. Trots att vi är framme och borde kliva ur sitter vi bara kvar. En sorts andakt.

Nuet kallar och magin bryts. Vi anmäler oss i receptionen.

Satt mellan multiinstrumentalisten Gunhild Carling och superbloggerskan Katrin Zytomierska. Den senare har ett barn, Ringo, Med fotografen Bingo Rimér.

Katrin var i blåsväder efter det att hennes barnflicka rymt under en resa i USA. Hon blev förbannad och publicerade en ”Wanted Dead or Alive”-affisch med bild och allt i sin blogg. Många blev arga och fann det osmakligt men Katrin gick då på med en Photoshoppad bild av den försvunna barnflickan där hennes huvud i ersatts av en hund.

Vad kunde då vara lämpligare än att jag till Katrin överlämnade ett ex av min senaste bok ”Berättelser om Djur”? Hon blev glad.

Glad blev jag också över att träffa den genomrara Studiovärdinnan Cecilia, Gunhild, Katrin och Malou, jag säger bara, hon är en älskling. Hennes Förmiddags-TV ger inte grävande journalister gåshud men oavsett det sprider hon en värme som tränger ut ur rutan.

En trivsam dag på jobbet.

Cecilia och jag
Jag och Malou
Katrin Zytomierska och jag

4 tankar om ”EN DAG I EN MEDIAMURVELS STRÄVSAMMA LIV”

    1. Ja du Hasse, att skrikande lämna studion eller köra ut någon, det händer väl bara i ”Debatt”. Dessutom är jag, trots vad många tvivlar på, rätt väluppfostrad.
      Hej från Täppas

  1. LCHF betyder lite kolhydrater mycket fett

    Leif G W Persson äter lite kolhydrater mycket protein

    de som äter LCHF byter ut kolhydrater mot fett, alltså de byter inte ut kolisar mot protein

    om de gör det så äter de inte LCHF förstår du eller är du trögtänkt 😉

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.