PARTILEDARDEBATT

När jag sitter ned och pratar med Busschaufförer” säger Fredrik Reinfeldt och låter som om han vore den där gubben som alltid befinner bakom föraren och halvpackad snackar skit och stör denne i sin yrkesutövning. När har Statsministern några minuter över för att leda landet?

”Invandrartjejer!” utbrister Annie Lööf som vore blotta ordet politikerkortspelets odödligaste Joker.

”Fy Fan!” gormar Greven ”Hur kan ni sitta och kolla på den här skiten?”

Han vill mycket hellre se på Big Brother men vi är faktiskt intresserade av Politik.

4 tankar om ”PARTILEDARDEBATT”

  1. Jag tror han har en poäng där greven ,för det är nog lite så att välja mellan pest eller kolera, politikdebatt  eller big brother . Man placerar politiker i ett rum med klara regler från redaktionen som dom skall förhålla sig till ,på samma sätt i big brother 🙂 det man däreomot gör mer i big brother är att tillsätta ”lite” sprit och öl så att dom skall bli som apor , det är väl skillnaden på programmen tror jag med viss ironi . Man blir inte klokare av något av programmen .
    Ikväll Täppas skall jag spela lite Badminton med Palle , då skall han få .Ha de bra /Robban

    1. Robert!
      Jag tror att du kommit på ett genialiskt programkoncept! Samla Partiledarna i en vattentålig studio, fyll dem med alkohol och spruta in en massa skum.
      Resultatet blir en tittarsucc´e utan dess like och Greven och hans gamla föräldrar kan tillsammanss njuta av en tidstrogen underhållning.
      Hoppas matchen mot Palle gick bra. Anar att han kan vara en svår motståndare.
      Hej från
      Täppas

      1. Hejsan Täppas!
        Det gick bra för Robert, men ännu bättre för mig på Badminton!
        I alla fall den här gången..
        Han kom nog med en bra programide där eventuellt..
        Ha det bra!
        Mvh P

  2. jAG ÄLSKAR IN BLOGG. dEN ÄR SOM ETT UPPÅTTJACK. iDAG HADE JAG INTE LUST ATT GÅ UT TROTS BRA VÄDER. mEN SÅ LÄSTE JAG ATT hÅKAN nESSER SKRIVER: dET ÄR SOM DET ÄR. oCH DÅ INSÅG JAG ATT DÅ FÅR MAN TA DET SOM DET VORE. oCH ÄVEN OM MAN ÄR GAMMAL SÅ FÅR MAN DUGA ÄNDÅ. lIVETS sTORA fILOFAX SLUTAR JU INTE BARA FÖR ATT JAG BROMSAR IN, SÅ JAG TAR PÅ MIG OCH GÅR UT I VERKLIGHETEN OCH SLUTAR FÖRARGA MIG PÅ DAMER SOM INTE LÄNGRE ÄR UNGA SOM FÖRR OCH SOM KALLAR SIG PROFESSORER. vAD VET DOM OM VERKLIGHETEN?

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.