Sommarvykort från Hans

Vykort

Hej Täppas och alla bloggläsare

Här kommer en sommarhälsning från webbmaster Hans. Jag är ute på en liten husvagnssemester med fru Eva-Marie och sonen Adam plus hans kompis Tor. Vi är inte långt hemifrån, bara i Sollefteå, tycker inte det är så kul att kuska efter vägarna med klumpen efter bilen.

Regnet har i dag öst ner tidvis och man kan ju då undra varför vi gör detta istället för att vara hemma med alla moderna bekvämligheter och TV-kanaler.

Vi är inte några husvagnsmänniskor egentligen men eftersom vi har denna gamla vagn får vi väl ut nån sväng i alla fall. Sen får jag väl säga att den drivande är Adam, han tycker det är så kul att bo i husvagn och regnets smatter mot taket höjer bara upplevelsen för honom. Sen kan det kanske vara bra med lite miljöombyte ibland.

Fast nu tror jag att även Adam börjar vara lite less på regnet så vi får hoppas det avtar. Annars får jag stå och grilla i regn om ett tag.

I morgon ska EM jobba sitt sista pass på Sollefteå Sjukhus innan semestern, och Tor är tillfälligt hemma så då blir Adam och jag allena här, så då blir det riktigt slappt.

Sommarhälsningar från Hans med familj

En tanke om ”Sommarvykort från Hans”

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.