ATT KOMMA HEM ÄR SOM ETT PT-PASS MED PETER

Per Hagmans bok ”Att komma hem är som en schlager” är inget vidare. För mig framstår den mest som en berättelse om en alkoholist som är rädd för att leva och som inbillar sig att han känner sig fri om han dricker egendomliga spritsorter på väldigt speciella barer.

”Cigarett” och särskilt ”Vänner för livet” av samma författare är däremot alla tiders.

Själv har jag gått en och annan rond mot kung alkohol men känner ändå att det är jag som har övertaget. Min bok kunde heta ”Att komma hem är som ett PT-pass med Peter”.

En spänd träningssituationEn till spänd träningssituationLinda, jag och Nadja i receptionen

3 tankar om ”ATT KOMMA HEM ÄR SOM ETT PT-PASS MED PETER”

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.