STORVILT

Det är trångt, luktar limpsmörgås och apelsin på tåget som tar oss; Greven, hans polare Vidar och jag, mot Östersund och ett nytt tågbyte. Slutdestinationen är Undersåker och vidaretransport med Stefans Taxi till Köja Fjällhotell i Edsåsdalen.

Greven och jag på tåget

Några flickor spelar kort så det smattrar. Möjligen skrattar de också uppjagat då två sådana snyggingar som Greven och Vidar sitter alldeles intill. Dessa båda förefaller dock sakna hormonantenner för att få in flickornas frekvens i sina Liv. De talar hellre om ”League of Legends”och andra spel.

Själv funderar jag över middagen igår hos Harold och Kristin. Jordärtskockssoppa, hemskjutet Rådjurskött i gryta och mos på sötpotatis, vanlig potatis och Palsternacka. Rönnbärs- och Svart Vinbärsgelé. Glass och färska Hallon till efterrätt.

bild 1bild 2

Vi talade om björnstammen. Harold trodde att det finns ungefär 500 i Sverige. Speldjävulen vaknade i mig och jag föreslog att vi skulle slå vad om tre Trisslotter varpå jag kastade in att det nog finns runt 5 000.

Jullan Googlade fram att det finns drygt tre tusen björnar och Trisslotterna seglade åt mitt håll.

En alla tiders fin kväll innan vi söndag morgon beger oss på sportlov.

”Kolla! En Älg” säger Vidar och pekar.

En tanke om ”STORVILT”

  1. Så otroligt mysigt det ser ut! Men läst nästa inlägg och det blev mer omysigt då, hoppas ditt finger blir snabbt bra Täppas!

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.