SLUKHÅLET

Stormen ryter och drar i hotellets väggar. Snön kommer från alla håll och det är synd om de som ska köra Söderut. Vädret är uselt och enligt SMHI ska det bli sämre.

Frukost i en Matsal som andas uppbrott och Jullan läser, förmodligen från aftonbladet.se om ett ”Slukhål” som uppenbarade sig i Florida under en mans sängkammare. När folk kom dit var rummet tomt och TV-sladden hängde ned i hålet. Mannen med Säng, TV och allt hade uppslukats och var borta.

Marken i Floritda sägs här och var vara så eroderad att sådant här kan hända men känner vi inte lite var och en att våra Liv när som helst kan försvinna ned i ett ”Slukhål”?

Ingen går säker men det är skönt att sitta i Hotellets lobby medan Vädret rasar därute. Funderar på gårdagskvällen och den Musikaliska överaskningen. Janne, från Hotellet, hade pratat om någon ”Mojo” och jag tänkte väl som så att det går fler Coverband på en After Ski än Sportentusiaster kring ett OS. Band som spelar i bakgrunden och som kräver att man har åtminstone 5 öl i kroppen för att få en musikalisk upplevelse.

Micke ”Mojo” Nilsson får alla negativa förväntningar att smälta bort. Han, otrolig gitarisst och sångare, en toppenbasist och clara Kempe, hon som en gång sjöng ”Hallå hela pressen” med sina systrar i Chattanoga, på trummor.

Musiken är tight och påminner en del om ”Cream” Tre skickliga musiker som vågar ge sig ut i det bitvis okända och när de spelar Jimi Hendrix ”The wind cries Mary” håller jag på att gå av på mitten.

Det är som att trilla ned i ett Paradisiskt ”Slukhål”

Recently Updated16

4 tankar om ”SLUKHÅLET”

 1. Det där med slukhål står att läsa om i en av Moseböckerna, så oerhört grymt och jag fick rysningar, och det får jag nu med. Tror det var i Sydamerika det inträffade ett större för något år sedan, att marken öppnade sig och folk försvann med sina hus. Annars önskar jag dig en trygg resa hem och att inget sådant inträffar där:-) men SMHI varnar för stormvädret och det är liiiiite storm i Stockholm. Var är våren?

  1. Kära Hans!
   Skönt att du gosar i 30-gradig värme, Men hur är det med Koltrastar, har ni det i Pukhet?
   Och Jullan sköter webbmäsdterietnär du är borta. Så lygn bara lugn och njut!
   Hej från
   täppas

   1. Kotrast vete sjutton, faglar ar inte riktigt min graj, men det finns massor av nan halvstor svart sak med nat gult pa, vi har t.o.m. haft en pa besok inne pa rummet.

    Hej sa lange

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.