GLASET ÄR HALVFULLT IGEN

Det är aldrig bortkastad tid att lyssna på en ny Michael Connelly men att dega bort en hel Söndag var en felsatsning. Ljudboken ”Fallet” med en Harry Bosch som är är äldre men ändå mer på hugget än någonsin och berättelsen inläst av inläsarnas Överstepräst: Magnus Roosmann var fenomenal.

Men sedan. När klockan slår sen eftermiddag, lakanen gått från vitt till grått och man inte rört en fena kommer ledan krypande. Man (jag) blir rastlös, lömsk och på dåligt humör.

Idag är det andra bullar. Så enkelt. Raka vägen, under en lycklig Sol, till Gymmet och en timmes Hård Rodd till Hård Rock.

Jösses, det är vår och jag lever. Dessutom ligger Dennis Lehanes senaste ”Nattens dåd” inläst av Reine Brynolfsson på Nattduksbordet.

Greven kommer ut i köket och vädrar. Jag lagar torsk i ugnen med Tomat, Basilika och Gröna Oliver. Greven fnyser frustrerat:

”Fan, nu har det varit Grönsaker och Fisk i flera dagar och jag vill inte verka Homofob men om jag inte får riktigt kött snart kommer jag att bli Homosexuell.”

”Det kunde ha varit värre” säger jag glatt medan jag ställer formen i ugnen.

Där Greven ser allt i Svart är jag en odräglig Positivitetskonsult. Det är en Glad Dag, full av möjligheter.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.