GREVEN CHECKAR UT

Diskmaskinen sörplar som ett helt Lungsanatorium, golven är täckta med rester av Chips och Greven packar sin trunk och lämnar Jättendal. Molnen hänger tunga över Himlen och släpper ifrån sig en och annan droppe. Det är tråkigt att han återvänder till Stockholm.

Vem ska jag nu jävlas med?

Under några Påskdagar har Greven umgåtts med sina Landet-Polare, anglat Gädda, åkt Skoter och 4-hjuling, Lanat och mått gott.

Nu byter han detta mot att gå i trånga gränder, träffa andra Kompisar i Björns Trädgård, stå och hänga och liksom vara Ungdom i Stan.

Lena Ström och hennes Taxi samt Greven och jag

Jag följer honom ut till Lenas Taxi, den som ska ta honom till Tåget i Gnarp och vidare via Gävle till Stockholm. Han kramar om Jesper och Erik och kliver in i bilen. En Greve bryter upp.

Livet går vidare och jag stannar kvar i ett tyst hus. Imorgon kommer Stanley från Delsbo och då ska vi göra iordning mina Vaxgrejor med Gjutformar för senare i Vår blir det Bronsgjutning hemma hos Sture Collin i Ljusdal.

Hejdå, Greven, vi ses!

3 tankar om ”GREVEN CHECKAR UT”

  1. Ja du gubben, ibland har man lust att strypa dem för att i nästa stund så älskar och saknar vi dem igen. Känner du så också?
    Själv skall jag köpa min lymmel en musikanläggning i morgon, är jag klok. Men det är ju bara pengar.

    Vi kan kanske höras i morgon, ty nu är det sovdags för oss gamlingar.

    1. Förstår att det blir lite tyst å tomt efter din så fina å trevliga son, men jag får väl titta in på en kopp jag då när jag är i krokarna så du inte känner dej helt övergiven 🙂

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.