INFÖR MIDSOMMAR

Vinden är förtröstansfullt varm och för med sig dofter av Hö, Tändvätska och råmanden från Nötboskap.

”VI VILL INTE BLI HAMBURGARE!” är vad de ropar men om man sätter in dessa Djur i en Socioekonomisk Context är det inget snack om saken. Runt hörnet väntar en Köttkvarn.

Dessutom ligger Midsommaren på lur. Förr i tiden kunde Bypojkar inför Högtider gräva ned Mäskkrukor i Stora Myrstackar.

Idag kan man lägga märke till att Greven och hans Fränder gör sig onåbara. Det är ett väldigt glapp i deras Mobilladdare. Man skulle kunna tala om ett kollektivt Jätteglapp. Man behöver inte vara ett Snille för att begripa varför.

Jesper, Greven, jag och Savolainen

Jag använder mina Journalistiska erfarenheter och ställer en rad frågor om deras Midsommarplaner, en del så fiffiga att vore de Kofötter skulle de få högkvalitativa kassaskåp att slå upp sina dörrar, men icke. Pojkarna är slutna. Någon mumlar något om ”Grilla” men det går jag inte på.

Savoilainen, jag och Greven

När jag var i den åldern satt jag vattenkammad i Sjömanskostym och hade de renskrubbade händerna tryggt vilande på Katekesen men det är andra tider nu.

2 tankar om ”INFÖR MIDSOMMAR”

  1. Tror att du möjligen glömt någon del från din 15-årsdag Täppas:-) men hoppas innerligt gossen sköter sig hyfsat, ni är rätt lika varandra på fotot där. Glad midsommar önskas dig från ett något kyligare Stockholm idag, blir säkert strålande igen på midsommarafton, här i storstan står snart allt still men det vet du säkert redan och själva ska vi fira i fager sörmlandsnatur.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.