ESTER, VI ÄR HÄR NU

Vad har en Tisdag i Februari som inte en Måndag i Juli har?

Svar: Ingenting. Landskapet står stilla, allt är nedskruvat och tyst.

På sommaren är det full rulle. Köket fylls med Gäster. God Mat, Diskussioner och en Diskmaskin som sörplar Galet.

Jag vill fokusera på ”Ring P1” , lägga mig tidigt men gästerna är inställda på trivselumgänge. Christer har myror i brallorna, cyklar oavbrutet Mellanfjärden-Jättendal t/r, anordnar Släggkastartävling med Greven och hans Fränder samt erbjuder sig vara med och slänga skräp d.v.s. tömma logen och åka till Homotippen med släpkärra.

Det är som att denne man släpper ut en vittring; När vi hade vattenkontroll vid Jordgubbsloppet kom kvinnor förväntansfullt tassande som Löphyndor och när vi kommer in i en affär med honom börjar damerna i kassan att jojka som giftassugna Sameflickor.

Urban och Masha tar det lugnt, spinner som Bondkattor och slingrar sig kring varandra. Det enda jobbiga med Urban är att han pladdrar om ”Morgondopp”på samma uppfodrande sätt som min pappa gjorde men åt andra sidan är det hans problem.

Allt som allt gick det finfint att ha huset fullt under flera dagar. Anita Ekberg brukar säga att ”Gäster är som fisk, de börjar lukta efter tre dagar”, men jag vet inte om det stämmer.

Själv ska jag upp och sända ”Ring P1” imorgon bitti.

Urban, Helena, jag,TullaMaja, Masha och Christer
Urban, Helena, Täppas, TullaMaja, Christer och Masha

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.