PRESSBESÖK

Den där, hon gick säkert i päls” kommenterade en Dam den hemmafru som Mannen som ringde igår hade därhemma, och som var putt för att hon, som jobbat så med deras gemensamma hem, bara fick 7.120:-/månad i pension.

Det där oakademiska men väldigt träffsäkra sättet att peka på Klassklyftor och att man får betala för de val man gör, är ”Ring P1” när det är som bäst.

Väl åter hemma i byn var det dags för besök av Pressen.

Magasinet Filter, Arena, Focus och Hertha står nog i kö men det är bara sådana kvalitétsorgan som Svensk Damtidning som slipper över tröskeln. Ann Lövberg ställde frågorna och Pelle plåtade.

Hemma hos

Jag gav en exklusiv intervju och lagade, uppriktigt sagt var det H som lagade, men det syns inte på bilderna, en 3-rätters middag. Gästkock!

Huvudrätten var ”Rökt Sik i ugn à la Kerstin Eriksson”.

Man smörjer en form, bäddar med ett lager brynt Purjo, lägger dit några hela eller rensade Rökta Sikar och häller över bussigt med grädde. Inga extra kryddor, inget tjafs. Skjuts in i ugnen och en halvtimme i 200 grader. Enkelt och ljuvligt gott. Grädden får det Rökta att smälta på tungan och Purjon gör det där lilla extra.

Mot kvällen kommer TullaMaja och Hjördis och hugger in på maten. Kantarelltoasten till förrätt och bär med Bergsjö Glass fulländade denna tisdag i Augusti.

Fram för fler inträngande Intervjuer!

Lyssna: Pensioner, generaliseringar och LOV

En tanke om ”PRESSBESÖK”

  1. När kommer den hahaha, vilket explosionsförsäljning de får av detta nummer, jag köper direkt, som aldrig köper den annars! Härligt med ”hemmahos”, du har fint där i er gård, lite konstnärligt och en mix av gammalt och nytt som det brukar stå;-), ha det fint, i Stockholm gråmulet och varmt och klibbigt idag!

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.