SKÄRPT SÄKERHETSLÄGE

Himlen hänger Surmulen över en Stad där spänningen stiger inför Presidentbesöket i övermorgon. Sverige har förstås gjort sig känt som landet där man skjuter Statschefer på öppen gata, men i alla fall. Hiltonhotellet, strax invid Gymmet, är redan proppat med bräkande Amerikaner.

Peter möter vid dörren till ”World Class” och medan han tänker greja något går jag för att byta om. Rycker upp dörren till fel rum och ett tjogtal grisögda Biffar med Tjurnacke glor ondskefullt på mig. De har alla tråd i örat och svarta T-Shirts med texten: ”Let´s start a War and be Happy”. Det är inte Bulgariens släggkastarlag utan en grupp Säkerhetsagenter.

”Oh I didn´t know it was Ladies Day” Säger jag glatt. En av Biffarna sätter upp en knytnäve stor som en Gödkalkon under min haka och väser:

”You wanna dance?” Det han undrar, jag är inte dum, är om jag vill ha rejält med spö.

”Sorry, I don´t dance with Faggots” kommer det över mina läppar. Med ett rytande kastar sig Säkerhetsagenterna över mig med det skulle de inte ha gjort. Några sekunder senare kommer Peter in och undrar om vi ska börja träna. Jag torkar av mina nävar och runt omkring mig på golvet ligger alla Säkerhetsagenter likt ikullfallna Käglor. De har alla minustecken i ögonen.

”Bra jobbat, Täppas” säger Peter uppskattande ”men nu måste vi komma igång med själva Träningspasset”.

Jag och Peter

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.