ISHOTELLET

Det är fullmåne” säger Y-bussens förare när jag suttit några timmar, lyssnat på Dire Straitskonserter, i svettlukten bakom någon med Missbruksproblem, Jesus,  varje por sände  ut ett olyckligt budskap, men när jag knatar hemåt är ändå kylan helt OK.

Det finns  Japaner som betalar  dyrt för att resa till Jukkasjärvi för att hacka tänder på Ishotellet.

Huset är väldigt kallt, Det är något som inte stämmer. Värmesystemet måste ha ballat ur och jag är ingen Japan. Golven är kalla som is.

Upptäcker till slut att Greven lämnat ett fönster öppet efter Jullovet. Polarkölden har tagit sig in medan hundralapparna flugit ut. Det här Ishotellet är inte heller gratis och var är långkalsongerna?

3 tankar om ”ISHOTELLET”

  1. Lyckliga Kurt, hade han varit min son så hade han fått sova på balkongen några dagar.

  2. Hej Täppas! Hoppas du har fårskinnstofflor, raggsockor, fårskinnsfällar och annat gott! Jaja, det hjälper inte nu att gräla på gossen men hoppas du får varmt och skönt snart igen. Ha det fint och god fortsättning som man säger:-) fast vet inte hur länge men det kan man ju önska varje dag:-)

    1. Hej Monica!
      God fortsättning önskar jag dig också! Och jodå, Greven får behålla sina pungkulor och jag är utrustad med såväl raggsockor som långkalsonger. Dessutom är huset nu varmt och skönt för hur det än är så är det bäst att fönstren är stängda när det är – 12 c, fullmåne och stjärnklart över de vita vidderna.

      Och till dig Christer vill jag säga: Har du låtit din gosse sova på balkongen när han varit stygg? Nej, jag visste väl det för du har också ett blödigt fadershjärta.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.