EN LJUDBOKSKNARKARE BEKÄNNER

Boklådan är tom. I ett hörn ligger något som bara blivit över och, utan andra alternativ börjar jag  lyssna på ”Leva i synd”  (”Moral disorder” på Engelska) av Margaret Atwood och ligger sedan vaken hela natten. Det är en fantastisk bok.

Skriver till A-C att jag upptäckt en ny författare, Margaret Atwood från Canada, och A-C svarar och säger att jodå, hon har läst vartenda ord MA skrivit, c:a 40 titlar.

Nåja, jag var inte först men det är ändå toppen för hur mycket man än läser  finns det   ändå mängder kvar   att upptäcka. Oändligt, sa Bull.

Tar Pendeln till Pelle Svanslös och Maja Gräddnos Uppsala för att prata om Ljudböcker på Akademiska Sjukhuset. Läkande Kultur.

Erik Klang jag och några föreläsningsbesökare

  Jag älskar verkligen Ljudböcker men det är riskabelt att prata om något man är förtjust i. Det kan bli distanslöst och platt.

  Erik Klang, kompis och Bibliotekarie på Sjukhusbiblioteket säger att bland det värsta som finns är bibliotekarier som älskar böcker.

  Det låter rätt skruvat och han förklarar:

”Det finns bibliotekarier, av båda könen, som älskar böcker så högt att de ser varje låntagare som en ohyra och i sämsta fall som en potentiell tjuv. De vill trona ensamma bland sina älskade volymer”.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.