I SLUTET AV JUNI

Ute tjurar och snorar vädret  som en trotsig barnunge. Sommar? Inbilla dig inget.

Himlen hänger i knävecken, stryker längs väggarna och  nyps. Vinden är inte snäll.

Greven tömmer min plånbok inför en resa till Den stora Metropolen Sundsvall och jag förfäras inför tanken på att jag har uppdrag i Almedalen nästa vecka. Felix följer mig dit på söndag, där är 3 500 programpunkter, jag ska medverka vid två och det är, tror jag, bara att hålla i huvudbonaden.

En gång, när Hultsfred var Hultsfred, besökte jag den festivalen, många gånger har jag bevistat bokmässan i Göteborg och nu är det dags för Lobbyisternas Sammansvärjning: Politikerveckan i Almedalen. Är det någon som har en fråga som jag bör propagera för är det bara att lägga pengarna här i hatten.

Läser Annika Lantz Det elfte budet” och den är lika kul som hon.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.