SMUTSIGT VARUMÄRKE

En av morgonens nyheter om att pappan i den på sin tid så populära TV-serien med en helskön svart familj, en riktig helyllesnubbe, Cosby, är att han visat sig ha varit en våldtäktsman. Hans comeback med en ny TV-show lär aldrig bli verklighet.

Om man nu bortser från att en rik rockstjärna, precis som en toppolitiker alltid får ligga mer, om det är nu hen vill, än en egendomslös lagerarbetare, är det svinaktigt att utnyttja sin ställning.

När det visar sig att t.ex. en polischef, som dessutom föreläser om jämställdhet, på ett sadistiskt sätt våldfört sig på minderåriga är det sorgligt, men inte ofattbart. Katolska präster var väl heller inga högoddsare.

Om Moder Theresa däremot visat sig ha vikt ut sig i en herrtidning vore det en katastrof.

Inget varumärkesskydd i hela världen skulle kunna rädda ett sådant fiasko men om jag står vid kakorna på affären och ska välja tar jag givetvis hellre Mor Anna-Kristinas ekopepparkakor än Pedofilen Patriks kakor.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.