RÖKT I RADIO

När jag hämtade min finaste pipa, den jag fick av Urban i 60-årspresent, från lagning på Cigarrlådan vid Stureplan lutade sig damen förtroligt över disken och skvallrade:

Steffo har också en sådan där pipa.”

Idag läste jag att Steffo blivit fälld i Granskningsnämnden efter det att han, som programledare, rökt pipa i bild under en sändning i TV 4 från Almedalsveckan. Man menar att han i och med detta utövat dåligt inflytande på de tittare som beundrar honom.

Själv har jag dragit på mig ett antal anmälningar till Granskningsnämnden och några riktigt fula grodor som hoppat ur min mun har blivit fällda men jag skulle aldrig röka i radio.

En tanke om ”RÖKT I RADIO”

  1. Jag minns en gång när Pecka som jag jobbade med kom glad till jobbet. Han hade gått och rökt pipa och mött en gammal dam dragandes på en vagn, på väg till mataffären. Hon stannade upp och tittade på Pecka med beundrande min och utbrast med knarrig röst:
    Det var ta mig tusan inte igår man såg en man som röker rak pipa! Så stiligt!

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.