LIVSDEGEN

Stefan Löfven gör en Palme och benämner SD som ett nyfascistiskt enfrågeparti. De andra Partiledarna skruvar på sig och säger, Nja men de är förstås främlingsfientliga, är insnöade på en enda fråga och hyllar ett i dimmor inhöljt Ursverige.

Kanske är det just det som är så Svenskt, att inte vilja diskutera invandring och människosyn samtidigt som det inte är något konstigt med SD. Det är väl klart att partitopparna lubbade omkring på stan med järnrör och pratade om ”Babbar” men det är ju helt normalt.

Allting är normalt, allting är jättefint, bra och på väg mot helvetet.

Under promenaden runt byn stötte jag ihop med Oraklet och vi kom att tala om Svensk Kultur. Oraklet menade att om man har en deg måste det hela tiden tillföras ny jäskultur. Annars jäser det inte, det blir inget bröd.

Enkelt, fast det är förstås inget att tala högt om.

På det privatpolitiska planet gäller det nu att väcka Greven, utrusta honom med en yxa, gott mod, ett sjudundrande granletarhumör och följa honom till skogs, och du Rufus, ikväll återvänder vi för några dagar till Julrushens epicentrum.

2 tankar om ”LIVSDEGEN”

  1. hej täppasgubbe.. slog mig bara att en surdeg..klarar sig bra utan tillförsel av jäst! ha det!

  2. Vi är nog många som saknar Palmes politiska mod men nu har vi en arvtagare i form av Löven som kallar en nasse för nasse. Nassarna var väl inte födda på Palmes tid, möjligen någon mindre smart galt levde då.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.