OKUL

  Hur förstår man att man blivit gammal? Inkontinens? Minnesluckor? Gikt?

  Kanske det men när vi är bänkade framför TV:n, med Ostkrokar, och det är Melodifestival är det något som inte stämmer. Låtarna är väl en sak, de ska vara dåliga, men skämtinslagen! En flicka låtsas vara förståndshandikappad och självgod och det är verkligen inte kul. Det finns bra dåligt, fin skit, men det här var dålig dåligt. Skrattar alla andra åt detta är jag tusen år och hör inte hemma på den här planeten.

  Fast Colombiasamen var klämmig. En mångkulturell triumfupplevelse.

  Var det programmet, de usla skämten eller Ostkrokarna som ledde till en egendomlig dröm? Drömmar brukar vara egendomliga men den här var väldigt konstig.

  Runar hade kommit på obestånd, blivit en uteliggare, en föredetting, pank och svårt beroende av sprit. På Blocket lägger han ut något han påstår vara en lock av Carolas könshår och budgivningen  har nått upp till 37.750:- Hur ska man veta om locken är äkta och inte  klippt från kvinnan på bänken intill?

  Vaknar  med en obehaglig känsla men när jag ringer Klas-Göran och undrar om han har ett par skidor att låna ut, vilket han har, känns allt genast mycket bättre.

2 tankar om ”OKUL”

  1. Håller med dig om melodifestivalen. Kunde inte ”dra på mun” åt ett enda av flickans s k skämt. Enbart pinsamt,,, Jon-Erik var väldigt bra, låten påminde lite om Roger Pontares musik.
    Många promenader med hunden blev det för mig. Gick bra utom när vi mötte andra hundar – då gäller det att hålla emot. Stora, svarta schäfrar går hon till anfall mot i alla lägen. Vet inte varför.
    Skön måndagmorgon med en cigg o kaffe ute. Solen syns inte här idag. Ska passa på att betala räkningar (tråkigt), Ha det så skönt i skidspåret idag!
    Hej från Ulla

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.