EN HELT VANLIG TISDAGSKVÄLL I GNARP

Det doftar Kladdkaka, rulltårta och kaffe när ett 60-tal personer sorlar  nedför trappan till ”Kultur-Stjärnan” i Gnarp  och bänkar sig i biosalongen för att lyssna på Py Bäckman, Ulf Lundells hovgitarrist Janne Bark och basisten Magnus Nilsson.

Bandet

Stämningen är avslappnad och de som är på scenen för en okomplicerad dialog med varandra och publiken. Janne Bark är en grym gitarrist och Py Bäckman är en jävel på munspel. Sångerna är melodramatiska, vill berätta sanningar om LIVET men publiken sjunger med i Cohens ”Halleluja” och i pausen väntar det gudomliga fikat. När Kladdkakan med vispgrädde smälter i munnen är även jag färdig att utbrista Halleluja!

Carine Gomez, mamma till rulltårtan, och jag i bänkraden

Tänk att man kan ha det så trivsamt en helt vanlig tisdagskväll i Gnarp!

Janne Bark och jag

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.